• Producten van uitstekende kwaliteit

  • 2500 verschillende types

  • Product op voorraad, volgende dag in huis

Een aftermarket airco inbouwen is werk voor specialisten. Het achteraf inbouwen van een airco is immers niet eenvoudig. Daar is kennis voor nodig. Zoekt u een specialist voor een dergelijke klus? Dan is RDN u graag van dienst. Dat wij STEK-gecertificeerd zijn, is hierin een belangrijk pluspunt. Op die manier weet u in ieder geval zeker dat u een betrouwbare partner in de arm neemt die alles veilig inbouwt. Voor het inbouwen van een airco in uw auto moet u uitgaan van ongeveer €2.500 tot €3.000 aan kosten.

Op de juiste wijze een aftermarket airco laten inbouwen

Een aftermarket airco laten inbouwen betekent dat er veilige omgang met bijvoorbeeld het koudemiddel vereist is. Voldoende scholing is hierin belangrijk. De monteurs die wij in dienst hebben, beschikken over de juiste scholing en voldoende ervaring. Uw auto moet immers beter worden van de aftermarket ingebouwde airco. Zo haalt u het meest uit de mogelijkheden die dit biedt. Bijvoorbeeld op het vlak van comfort is dit van belang.

In alle auto’s inbouwen

Aftermarket airco inbouwen, is dat eigenlijk altijd mogelijk? Er is eigenlijk geen reden te bedenken waarom dit niet mogelijk is. Mits dit op de correcte wijze gebeurt. Dit is een goede reden om met ons te willen werken. Wij verzorgen dit zoals het gevraagd wordt. Dat maakt het wel heel aantrekkelijk. U komt er beter uit. Alle reden om contact met ons te zoeken en meer te weten te komen. Doe dit door nummer (0416) - 33 75 09 te draaien.

RDN_logo_WIT_800px

Mail of bel ons via:

[email protected]
0416-337509 of in geval van spoed op 06-51216851

Openingstijden:

Maandag tot vrijdag van 08.30 tot 18.00 uur Zaterdag van 08.30 tot 13.00 uur

U vindt ons in Waalwijk:

Industrieweg 69B, 5145 PD WAALWIJK

Neem contact met ons op

Vul het onderstaande formulier in en we nemen z.s.m. contact met u op