• Producten van uitstekende kwaliteit

  • 2500 verschillende types

  • Product op voorraad, volgende dag in huis

Wilt u graag airco laten inbouwen in uw auto zonder dat u hierbij te veel kosten maakt? Airco specialist RDN zijn dé experts als u een dergelijk koelsysteem in uw auto wil laten bouwen. Wij staan bekend om de uitstekende kwaliteit die wij leveren en de scherpe prijzen die u betaalt voor onze producten en service. Vanuit ons magazijn leveren wij in geheel Nederland airco-onderdelen. Daarnaast worden in onze werkplaats regelmatig controles, reparaties en andere werkzaamheden aan airco’s verricht. Ook als u graag met lage kosten airco wilt laten inbouwen in uw auto bent u bij ons aan het juiste adres.

RDN kan in uw auto airco inbouwen zonder dat dit veel hoeft te kosten

Vrijwel iedere moderne auto heeft tegenwoordig airco. Zeker in de zomer is dit onmisbaar. U houdt het lekker fris in uw auto tijdens korte en lange ritten. Als uw auto nog geen airco heeft, wordt het de hoogste tijd om deze met lage kosten te laten inbouwen. RDN heeft veel kennis van aircosystemen en plaatst al jarenlang airco’s in auto’s. Wij kunnen u dan ook uitstekend van dienst zijn. In onze airco werkplaats worden alle werkzaamheden verricht, van onderhoud tot reparaties. Samen met u zullen we kijken welke airco geschikt is voor uw auto en deze daar op de juiste manier in bouwen.

Uw vaste adres voor het bouwen en onderhouden van airco in uw auto

Om ervoor te zorgen dat de airco goed blijft functioneren, raden wij u aan ieder jaar weer terug te keren voor een airco controle. Zo worden eventuele problemen op tijd ontdekt. Bel nu meteen naar (0416) - 33 75 09 om een afspraak te maken met een van onze specialisten voor het bouwen van airco in uw auto.

RDN_logo_WIT_800px

Mail of bel ons via:

verkoop@rdnbv.nl
0416-337509 of in geval van spoed op 06-51216851

Openingstijden:

Maandag tot vrijdag van 08.30 tot 18.00 uur Zaterdag van 08.30 tot 13.00 uur

U vindt ons in Waalwijk:

Industrieweg 69B, 5145 PD WAALWIJK

Neem contact met ons op

Vul het onderstaande formulier in en we nemen z.s.m. contact met u op