Compressoronderdelen kopen in Noord-Brabant

  • Producten van uitstekende kwaliteit

  • 2500 verschillende types

  • Product op voorraad, volgende dag in huis

Voor een functionerende airco is het van belang dat u de compressoronderdelen regelmatig laat controleren en daarvoor kunt u bij RDN in Noord-Brabant terecht. Wanneer er een defect is, kan dit zo snel opgelost worden door de nodige airco-compressoronderdelen te vervangen. Wij leveren dagelijks door heel Nederland radiateurs en diverse airco-onderdelen. Daarnaast kunt u bij ons altijd terecht voor het laten repareren en vervangen van uw airco-compressoronderdelen in Noord-Brabant. Wij zijn niet verbonden aan één producent, waardoor we een uitstekende en onafhankelijke onderhandelingspositie hebben. Dit maakt het mogelijk producten tegen concurrerende prijzen te leveren.

Compressoronderdelen laten leveren door ons bedrijf in Noord-Brabant

De compressor is een essentieel onderdeel van uw airconditioning. Dit onderdeel is namelijk verantwoordelijk voor het pompen van het koelmiddel door het hele aircosysteem en wordt daarom ook wel aircopomp genoemd. Het resultaat is een comfortabele en koele auto. De airco-compressor bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Compressorhuis
  • Zuigers en cilinders
  • Elektromagnetische koppeling
  • Stangen
  • Kantelplaat
  • Stelmechanisme kantelplaat
  • Poelie

Als een van deze compressoronderdelen kapotgaat, functioneert de airco niet goed meer. Deze airco-compressoronderdelen dient u in dat geval te laten vervangen en hiervoor schakelt u ons professionele bedrijf in Waalwijk, uit Noord-Brabant in.

Maak direct een afspraak met onze specialisten

Wij hebben een eigen werkplaats in Noord-Brabant waar airco-compressoronderdelen gerepareerd en vervangen kunnen worden. Dit wordt gedaan door gediplomeerde aircospecialisten volgens de STEK-richtlijnen. Naast het vervangen van de onderdelen geven onze aircospecialisten u ook vrijblijvend advies over het verhelpen van eventuele aircoproblemen. Wilt u graag een afspraak maken voor het vervangen van de compressoronderdelen van uw airco bij ons in Noord-Brabant? Neem dan telefonisch contact met ons op door te bellen naar (0416) - 33 75 09.

RDN_logo_WIT_800px

Mail of bel ons via:

[email protected]
0416-337509 of in geval van spoed op 06-51216851

Openingstijden:

Maandag tot vrijdag van 08.30 tot 18.00 uur Zaterdag van 08.30 tot 13.00 uur

U vindt ons in Waalwijk:

Industrieweg 69B, 5145 PD WAALWIJK

Neem contact met ons op

Vul het onderstaande formulier in en we nemen z.s.m. contact met u op