De condensor van uw airco vervangen in Noord-Brabant

  • Producten van uitstekende kwaliteit

  • 2500 verschillende types

  • Product op voorraad, volgende dag in huis

De condensor is een belangrijk onderdeel van uw airco en wanneer deze niet meer goed functioneert, is het verstandig om een specialist in te schakelen, zoals RDN in Noord-Brabant. Wij zijn dé expert op het gebied van airco’s en radiateurs en hebben al vele jaren ervaring met het repareren en onderhouden van aircosystemen. Hiervoor gebruiken wij onze eigen werkplaats in Waalwijk. Wij zijn u hier graag van dienst voor diverse werkzaamheden met betrekking tot uw airco.

Wij repareren graag de condensor van uw airco in onze werkplaats in Noord-Brabant

Als de condensor van uw airco kapot is, merkt u dat doordat er drukverlies optreedt in het aircosysteem. Om dit professioneel en efficiënt te laten oplossen, schakelt u het best de specialisten van ons deskundige bedrijf in. In onze werkplaats in Noord-Brabant onderzoeken we graag voor u of we de condensor van uw airco nog kunnen repareren. Mocht een reparatie niet voldoende zijn, dan vervangen wij de condensor voor u. De airco zal daarna weer functioneren naar behoren.

Voorkom problemen met de condensor van uw airco

Het is mogelijk om problemen met uw aircocondensor te voorkomen. Zo is het bijvoorbeeld goed om de airco ook in de winter af en toe aan te zetten om lekkages in het systeem door uitdroging te voorkomen. Ook is het verstandig om de ramen even open te zetten voor vertrek als het erg warm is. Zo kan de meeste warmte al uit de auto weg en hoeft de compressor minder hard te werken. Het belangrijkste is om minimaal eenmaal per jaar de condensor van uw airco te laten controleren en wij doen dit graag voor u in onze werkplaats in Noord-Brabant. Maak snel een afspraak via (0416) - 33 75 09.

RDN_logo_WIT_800px

Mail of bel ons via:

[email protected]
0416-337509 of in geval van spoed op 06-51216851

Openingstijden:

Maandag tot vrijdag van 08.30 tot 18.00 uur Zaterdag van 08.30 tot 13.00 uur

U vindt ons in Waalwijk:

Industrieweg 69B, 5145 PD WAALWIJK

Neem contact met ons op

Vul het onderstaande formulier in en we nemen z.s.m. contact met u op