De condensor van uw airco laten vervangen in Noord-Brabant

  • Producten van uitstekende kwaliteit

  • 2500 verschillende types

  • Product op voorraad, volgende dag in huis

Zoekt u een specialist die de condensor van uw airco kan vervangen of repareren in Noord-Brabant? Dan zit u goed bij RDN in Waalwijk. Wij zijn leverancier van diverse radiateurs en onderdelen voor airco’s en voeren met passie en deskundigheid alle werkzaamheden aan uw airco uit. Profiteer van onze expertise en laat uw aircocondensor professioneel repareren bij onze werkplaats in Noord-Brabant.

Professioneel de condensor van uw airco laten vervangen of repareren bij ons in Noord-Brabant

De condensor van uw airco in Noord-Brabant vervangen of repareren is nodig wanneer er drukverlies optreedt. Dit is een goede indicatie dat iets niet in orde is. Omdat de aircocondensor niet meer naar behoren werkt, is professionele en snelle hulp noodzakelijk. Het vervangen en repareren van een aircocondensor zijn werkzaamheden die we bij RDN in Noord-Brabant met regelmaat uitvoeren. Daardoor hebben wij veel ervaring op dit gebied en daarnaast beschikken we over de nodige onderdelen. Zo schakelt u ons bijvoorbeeld ook in voor het inbouwen van een airco in uw auto, het vervangen van uw aircopomp en het repareren van uw intercooler.

Schakel ons in voor een betrouwbare reparatie

Wij zijn in het bezit van een STEK-certificering. Zo bent u verzekerd dat alle werkzaamheden, zoals het repareren van uw aircocondensor, veilig en volgens de voorschriften worden uitgevoerd bij ons in Noord-Brabant. Onze monteurs hebben bovendien de juiste scholing en beschikken over veel ervaring. Wij helpen u dan ook graag professioneel en deskundig met het repareren van uw aircocondensor bij ons in Noord-Brabant. Wilt u direct een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar (0416) - 33 75 09. We zien u graag verschijnen bij onze werkplaats in Noord-Brabant voor het vervangen van de condensor in uw airco. 

RDN_logo_WIT_800px

Mail of bel ons via:

[email protected]
0416-337509 of in geval van spoed op 06-51216851

Openingstijden:

Maandag tot vrijdag van 08.30 tot 18.00 uur Zaterdag van 08.30 tot 13.00 uur

U vindt ons in Waalwijk:

Industrieweg 69B, 5145 PD WAALWIJK

Neem contact met ons op

Vul het onderstaande formulier in en we nemen z.s.m. contact met u op