• Producten van uitstekende kwaliteit

  • 2500 verschillende types

  • Product op voorraad, volgende dag in huis

De radiateuren service is service aan een van de belangrijkste onderdelen van de auto. Dat maakt het reden om een monteur met de nodige scholing en ervaring in te zetten. Die vindt u bij RDN in Waalwijk. Het is essentieel dat dit onderdeel van uw auto optimaal werkt. Is dit niet het geval, dan is oververhitting onvermijdelijk en is uw auto niet te gebruiken. Het is belangrijk om dit te voorkomen door te zorgen dat alles optimaal werkt.

Voor radiateuren service neemt u een specialist in de arm

Radiateuren service is het beste uit te leggen als het doen van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Aan de hand daarvan is de radiateur in goede staat te houden. Daarbij is het belangrijk dat de kwaliteit van het hoogste niveau is. Dat is ook waar RDN naar streeft.

Ontvang snel de gewenste hulp

Radiateuren service is voor elke auto van belang. Wij willen u daarom graag helpen om te zorgen dat uw radiateur in de best mogelijke staat blijft. Dat doen we in de eerste plaats door een afspraak te maken. Neem contact op per telefoon. Doe dit door het nummer (0416) - 33 75 09 te bellen en direct uw naam in de agenda te laten zetten.

RDN_logo_WIT_800px

Mail of bel ons via:

[email protected]
0416-337509 of in geval van spoed op 06-51216851

Openingstijden:

Maandag tot vrijdag van 08.30 tot 18.00 uur Zaterdag van 08.30 tot 13.00 uur

U vindt ons in Waalwijk:

Industrieweg 69B, 5145 PD WAALWIJK

Neem contact met ons op

Vul het onderstaande formulier in en we nemen z.s.m. contact met u op