Airco-onderdelen vervangen in Noord-Brabant

  • Producten van uitstekende kwaliteit

  • 2500 verschillende types

  • Product op voorraad, volgende dag in huis

Bent u op zoek naar airco-onderdelen omdat er een onderdeel van uw airco defect is en wilt u deze laten vervangen door een professional in Noord-Brabant? Laat u dan helpen door de experts van RDN in Waalwijk. Wij weten precies hoe elk aircosysteem functioneert en elk airco-onderdeel is bij ons te bestellen. Bovendien beschikken wij over de nodige kennis om een systeem voor u in orde te maken. We helpen u graag verder met onze jarenlange ervaring in aircosystemen en airco-onderdelen.

Airco-onderdelen laten monteren door onze specialisten in Noord-Brabant

Wanneer u weet welke airco-onderdelen defect zijn, leveren én monteren wij graag de vervangende delen bij onze werkplaats in Noord-Brabant. Wij zorgen ervoor dat uw airco veilig en nauwkeurig uit elkaar wordt gehaald. Het airco-onderdeel dat niet meer werkt, vervangen wij te allen tijde conform de voorschriften. Daarna herstellen wij alles en zetten we uw airco weer in elkaar. Op die manier geniet u binnen de kortste keren weer van airconditioning die naar behoren werkt. Weet u niet precies wat het probleem is? Dan zoeken wij dit graag voor u uit. Voor het vervangen of repareren van airco-onderdelen bent u bij ons bedrijf in Noord-Brabant dus op de juiste plek!

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Net als vele andere producten slijten airco-onderdelen. Dat betekent dat zo nu en dan vervanging van onderdelen nodig is. Tijdens periodiek onderhoud blijkt welke onderdelen defect zijn en aan vervanging toe zijn. Zo komt het bijvoorbeeld voor dat uw aircopomp vervangen moet worden of dat de warmtewisselaar niet meer werkt. Wij lossen dit graag professioneel voor u op bij onze werkplaats in Noord-Brabant en zorgen voor de juiste airco-onderdelen. Om gebruik te maken van onze service neemt u contact met ons op door te bellen naar (0416) - 33 75 09.

RDN_logo_WIT_800px

Mail of bel ons via:

[email protected]
0416-337509 of in geval van spoed op 06-51216851

Openingstijden:

Maandag tot vrijdag van 08.30 tot 18.00 uur Zaterdag van 08.30 tot 13.00 uur

U vindt ons in Waalwijk:

Industrieweg 69B, 5145 PD WAALWIJK

Neem contact met ons op

Vul het onderstaande formulier in en we nemen z.s.m. contact met u op