Airco-warmtewisselaar vervangen in Noord-Brabant

  • Producten van uitstekende kwaliteit

  • 2500 verschillende types

  • Product op voorraad, volgende dag in huis

Het vervangen van een onderdeel van uw airco, zoals de warmtewisselaar die gebruikmaakt van water en lucht, is werk voor een gediplomeerde monteur in Noord-Brabant. De warmtewisselaar heeft immers een belangrijke functie in de airco. Zonder een werkende warmtewisselaar, werkt het systeem namelijk niet meer. Schakel daarom de aircospecialisten van RDN in Waalwijk in. Onze vakmensen zijn in staat om het probleem vast te stellen en dit snel en efficiënt voor u op te lossen.

Wanneer dient u de airco met warmtewisselaar te laten repareren bij ons in Noord-Brabant?

Wanneer de airconditioning niet werkt, is mogelijk de warmtewisselaar van de airco defect. Door onze professionals in te schakelen, wordt het defect snel achterhaald. Wij repareren de airco-warmtewisselaar voor water en lucht deskundig en snel met behulp van speciaal gereedschap in onze werkplaats in Noord-Brabant. Zo werkt de warmtewisselaar voor water en lucht binnen de kortste keren weer naar behoren en stapt u met een gerust gevoel in uw auto in Noord-Brabant.

Kies voor onze gecertificeerde monteurs

Het repareren of vervangen van uw airco met warmtewisselaar voor water en lucht, laat u het best uitvoeren door de gecertificeerde monteurs van RDN in Noord-Brabant. Wij zijn in het bezit van de STEK-certificering, waardoor u verzekerd bent van een veilige en betrouwbare dienstverlening. Wij helpen u dan ook graag in onze werkplaats in Noord-Brabant, bijvoorbeeld met het vervangen of repareren van uw airco-warmtewisselaar, maar ook met het vervangen van uw aircocompressor of de onderdelen hiervan. Wilt u gebruikmaken van de diensten van ons bedrijf? Neem dan contact met ons op door te bellen naar (0416) - 33 75 09.

RDN_logo_WIT_800px

Mail of bel ons via:

[email protected]
0416-337509 of in geval van spoed op 06-51216851

Openingstijden:

Maandag tot vrijdag van 08.30 tot 18.00 uur Zaterdag van 08.30 tot 13.00 uur

U vindt ons in Waalwijk:

Industrieweg 69B, 5145 PD WAALWIJK

Neem contact met ons op

Vul het onderstaande formulier in en we nemen z.s.m. contact met u op