• Producten van uitstekende kwaliteit

  • 2500 verschillende types

  • Product op voorraad, volgende dag in huis

Een radiateur heeft regelmatige revisie nodig om goed te blijven functioneren. Daarvoor kunt u terecht bij RDN, de expert op het gebied van radiateurs en airconditioning. Wij staan in de eerste plaatst bekend als leverancier van deze producten. Al onze producten zijn van uitstekende kwaliteit. Daarnaast zijn ze zeer voordelig geprijsd en kunnen ze meestal uit voorraad geleverd worden. Ook hebben wij een werkplaats waar we radiateurs en airco’s kunnen reviseren, repareren of vervangen.

Werkplaats voor radiateur revisie

Radiateur revisie is mogelijk in onze werkplaats. Hier werken gediplomeerde aircospecialisten volgens de STEK-richtlijnen. STEK staat voor Stichting Emissiepreventie Koudetechniek en deze stichting houdt zich bezig met certificering voor ondernemingen, examinering van aircospecialisten en kennisoverdracht. RDN heeft naast gediplomeerd personeel ook een STEK-certificering. Dit toont aan dat wij kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid bieden. Wij zijn dus het ideale bedrijf voor revisie van uw radiateur.

Afspraak maken

U kunt voor de revisie van uw radiateur een afspraak met ons maken. Ook wanneer uw radiateur nog goed functioneert, maar u wilt deze laten controleren, kan RDN u helpen. Wij controleren dan de radiateur en airco en geven u vrijblijvend advies zodat problemen kunnen worden voorkomen en/of verholpen. U kunt een afspraak telefonisch inplannen. Daarvoor belt u naar (0416) - 33 75 09.

Andere bezoekers bekeken ook:

RDN_logo_WIT_800px

Mail of bel ons via:

[email protected]
0416-337509 of in geval van spoed op 06-51216851

Openingstijden:

Maandag tot vrijdag van 08.30 tot 18.00 uur Zaterdag van 08.30 tot 13.00 uur

U vindt ons in Waalwijk:

Industrieweg 69B, 5145 PD WAALWIJK

Neem contact met ons op

Vul het onderstaande formulier in en we nemen z.s.m. contact met u op