• Producten van uitstekende kwaliteit

  • 2500 verschillende types

  • Product op voorraad, volgende dag in huis

Voor de installatie van een airco in uw auto of de aanschaf van airco-onderdelen gaat u het best naar aircospecialist RDN in Waalwijk, Noord-Brabant. Iedere aircospecialist van ons bedrijf weet exact hoe een airco in elkaar zit en hoe deze onderhouden moet worden. Daarnaast zijn alle airco-onderdelen voor uw auto voorradig en eenvoudig te bestellen bij ons in Noord-Brabant. Daarbij beschikken wij ook over de expertise om de bestelde airco-onderdelen netjes in uw auto te installeren. Onze professionele monteurs helpen u dan ook graag bij alle werkzaamheden en diensten omtrent uw airco.

Laat airco-onderdelen in uw auto monteren door onze aircospecialist in Noord-Brabant

Wanneer u weet welke airco-onderdelen defect zijn, leveren en monteren wij de vervangende delen voor uw auto in Noord-Brabant. Onze specialisten demonteren veilig en nauwkeurig uw airco, waarna zij de dienstweigerende airco-onderdelen efficiënt uit uw auto verwijderen en de nieuwe plaatsen. Vervolgens zet onze aircospecialist uw airco weer in elkaar. Op deze wijze kunt u binnen zeer korte tijd weer genieten van een uitstekend functionerende airconditioning in uw auto. Ook voor overig onderhoud en andere reparaties aan uw airconditioning kunt u bij ons terecht.

Neem contact met ons op en maak een afspraak

Zoals vele andere producten zijn de airco-onderdelen van uw koeler ventilator ook onderhevig aan slijtage. Dat betekent dat deze zo nu en dan aan vervanging toe zijn. Het laten uitvoeren van periodiek onderhoud wijst tijdig uit welke airco-onderdelen versleten en welke defect zijn. Neem contact met ons op door te bellen naar (0416) - 33 75 09 voor het maken van een persoonlijke afspraak en we vertellen u meer over onze projecten

RDN_logo_WIT_800px

Mail of bel ons via:

[email protected]
0416-337509 of in geval van spoed op 06-51216851

Openingstijden:

Maandag tot vrijdag van 08.30 tot 18.00 uur Zaterdag van 08.30 tot 13.00 uur

U vindt ons in Waalwijk:

Industrieweg 69B, 5145 PD WAALWIJK

Neem contact met ons op

Vul het onderstaande formulier in en we nemen z.s.m. contact met u op