• Producten van uitstekende kwaliteit

  • 2500 verschillende types

  • Product op voorraad, volgende dag in huis

Het is erg belangrijk om uw airco regelmatig met een koudemiddel, zoals 1234YF, te vullen. U laat dit natuurlijk het best over aan een betrouwbare aircospecialist. RDN in Waalwijk heeft jarenlange ervaring op het gebied van airco’s onderhouden, repareren, vervangen en vullen. Wij zijn bovendien STEK-gecertificeerd en hebben uitsluitend gediplomeerde aircospecialisten in dienst. Op deze manier zijn wij u altijd uitstekend van dienst. U schakelt ons in voor diverse werkzaamheden met betrekking tot uw airco, die wij altijd deskundig en professioneel uitvoeren.

Wanneer laat u uw airco met 1234YF gas vullen door onze experts in Noord-Brabant?

Het koudemiddel 1234YF gas is een gefluoreerde, onverzadigde koolwaterstof. Dit houdt in dat het beter voor het milieu is dan andere koudemiddelen. Een groeiend aantal automerken werkt met dit nieuwe milieuvriendelijke middel. Als uw auto ook dit middel gebruikt, kunt u een afspraak maken bij RDN in Noord-Brabant om uw airco met 1234YF gas te laten vullen. Het is belangrijk om altijd op tijd het koudemiddel bij te vullen, omdat de compressor anders een olietekort heeft en door een gebrek aan smering vervolgens kapotgaat. De airco vullen met 1234YF gas is goedkoper dan een kapotte airco repareren. Voorkomen is dus altijd beter dan genezen. Daarom is het belangrijk om regelmatig de airco opnieuw te vullen met 1234YF gas en bij ons bedrijf in Noord-Brabant zijn we u hierbij graag van dienst!

Kies voor kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid

Wij hebben een STEK-certificering. Dit houdt in dat onze werkzaamheden zijn goedgekeurd door de Stichting Emissiepreventie Koudetechniek. Hierdoor bieden wij u te allen tijde de beste kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid aan als u uw airco bij ons in Noord-Brabant laat vullen met 1234YF gas. Ook als wij andere werkzaamheden aan uw auto uitvoeren, zoals het herstellen van uw radiator of het onderhouden van een condensor, staat kwaliteit voorop. Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken met onze specialisten? Neem dan direct contact met ons op via (0416) - 33 75 09.

RDN_logo_WIT_800px

Mail of bel ons via:

[email protected]
0416-337509 of in geval van spoed op 06-51216851

Openingstijden:

Maandag tot vrijdag van 08.30 tot 18.00 uur Zaterdag van 08.30 tot 13.00 uur

U vindt ons in Waalwijk:

Industrieweg 69B, 5145 PD WAALWIJK

Neem contact met ons op

Vul het onderstaande formulier in en we nemen z.s.m. contact met u op