• Producten van uitstekende kwaliteit

  • 2500 verschillende types

  • Product op voorraad, volgende dag in huis

U kunt bij RDN terecht voor een revisie van uw oliekoeler. Als de oliekoeler kapot is, kan de olie in uw auto niet goed gekoeld worden. Dit kan voor problemen zorgen, aangezien het zeer belangrijk is de motor voldoende te koelen. Een oliekoeler helpt de levensduur van de motor verlengen. Ook heeft het invloed op andere onderdelen van de auto die olie gebruiken. Bij RDN kunnen we de oliekoeler snel repareren als dat nodig is. Daarnaast zijn wij ook leverancier van diverse producten zoals radiateurs, condensors, compressoren en andere onderdelen van airco’s. Deze leveren wij door geheel Nederland tegen concurrerende prijzen. Dat is mogelijk omdat wij niet verbonden zijn aan een producent en daardoor een onafhankelijke positie hebben.

Maak een afspraak voor revisie van uw oliekoeler

RDN heeft een luxe werkplaats waar wij allerlei werkzaamheden verrichten, waaronder het reviseren of repareren van uw oliekoeler. Als u problemen ervaart met de oliekoeler, zullen wij eerst controleren wat er aan de hand is. In vele gevallen is een revisie van uw oliekoeler voldoende om problemen te voorkomen. Zo wordt het op tijd ontdekt als er iets mis is en kunnen bepaalde onderdelen vervangen of gerepareerd worden. Maak gebruik van onze diensten!

Ook voor vervanging kunt u bij ons terecht

Als de oliekoeler echt kapot is, zullen wij deze moeten repareren of zelfs vervangen. Al deze werkzaamheden kunnen wij voer u uitvoeren in onze werkplaats. U kunt hiervoor gemakkelijk een afspraak maken door te bellen naar (0416) - 33 75 09. Wij hopen u snel van dienst te zijn en u te helpen met een revisie of het repareren van de oliekoeler.

RDN_logo_WIT_800px

Mail of bel ons via:

[email protected]
0416-337509 of in geval van spoed op 06-51216851

Openingstijden:

Maandag tot vrijdag van 08.30 tot 18.00 uur Zaterdag van 08.30 tot 13.00 uur

U vindt ons in Waalwijk:

Industrieweg 69B, 5145 PD WAALWIJK

Neem contact met ons op

Vul het onderstaande formulier in en we nemen z.s.m. contact met u op