• Producten van uitstekende kwaliteit

  • 2500 verschillende types

  • Product op voorraad, volgende dag in huis

In uw auto is de radiator van essentieel belang en als deze kapot is, moet u deze dan ook snel laten herstellen. De radiator zorgt er namelijk voor dat de motor niet oververhit raakt. Dit doet de radiator door de warme koelvloeistof, die afkomstig is uit de motor, aan de bovenzijde in de radiator te pompen. De koelvloeistof koelt zo genoeg af om ervoor te zorgen dat de motor niet oververhit raakt. Het is dus van groot belang dat deze radiator niet kapotgaat, want dit heeft direct effect op de motor. Als het nodig is om de radiator te laten herstellen, kunt u daarvoor terecht bij RDN.

Auto radiator laten herstellen door RDN

RDN is dé specialist in airco’s en radiateurs in Waalwijk. Wij leveren onderdelen voor radiateurs en airco’s, maar kunnen ook onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uitvoeren. Bij ons kunt u rekenen op uitstekende kwaliteit en scherpe prijzen. Bovendien hebben wij een STEK-certificering. Dit houdt in dat wij voldoen aan alle strikte richtlijnen van de Stichting Emissiepreventie Koudetechniek. Naast een professionele service kunt u bij ons dan ook rekenen op een milieuvriendelijke werkwijze.

Ga in zee met onze deskundige monteurs

Wanneer u wilt dat wij de radiator in uw auto herstellen, kunt u een afspraak maken met een van onze specialisten. Wij hebben een professionele werkplaats waar we alle soorten herstelwerkzaamheden kunnen uitvoeren. U kunt ons bereiken via (0416) - 33 75 09. Hopelijk kunnen wij u snel helpen de radiator van uw auto te herstellen.

RDN_logo_WIT_800px

Mail of bel ons via:

[email protected]
0416-337509 of in geval van spoed op 06-51216851

Openingstijden:

Maandag tot vrijdag van 08.30 tot 18.00 uur Zaterdag van 08.30 tot 13.00 uur

U vindt ons in Waalwijk:

Industrieweg 69B, 5145 PD WAALWIJK

Neem contact met ons op

Vul het onderstaande formulier in en we nemen z.s.m. contact met u op