• Producten van uitstekende kwaliteit

  • 2500 verschillende types

  • Product op voorraad, volgende dag in huis

Bent u op zoek naar een specialist die voor u de intercooler kan repareren? Dan bent u aan het juiste adres bij RDN. Wij hebben zeer veel kennis van airconditioning en radiateurs. Wij repareren en onderhouden ze in onze werkplaats. Daarnaast zijn wij leverancier van verschillende types radiateurs en airco-onderdelen voor personenwagens. Vrijwel al onze producten zijn direct uit voorraad leverbaar.

Intercooler repareren in werkplaats van RDN

Een intercooler is een luchtkoeler. Het koelt de lucht die door de aircopomp gecomprimeerd is. Daarna gaat deze lucht naar het inlaatgedeelte van de motor. Als de intercooler kapotgaat, is het belangrijk deze snel te laten repareren, zodat de airco goed blijft functioneren. Daarvoor gaat u naar RDN. In onze werkplaats hebben wij het juiste gereedschap en de modernste apparatuur om uw intercooler snel te repareren.

Airco controle

Als u de airco ieder jaar laat controleren is de kans groter dat u een defecte intercooler voorkomt. Deze airco controle kunnen wij voor u voor een vaste lage prijs uitvoeren. U kunt dan rekenen op:

Werkzaamheden volgens de STEK-richtlijnen;
Gediplomeerde aircospecialisten;
Vrijblijvend advies over het verhelpen van airco problemen;
Altijd de laagste prijs.
Maak snel een afspraak voor het controleren of repareren van uw intercooler bij RDN, zodat we u snel kunnen helpen. U kunt ons bereiken via (0416) - 33 75 09.

RDN_logo_WIT_800px

Mail of bel ons via:

[email protected]
0416-337509 of in geval van spoed op 06-51216851

Openingstijden:

Maandag tot vrijdag van 08.30 tot 18.00 uur Zaterdag van 08.30 tot 13.00 uur

U vindt ons in Waalwijk:

Industrieweg 69B, 5145 PD WAALWIJK

Neem contact met ons op

Vul het onderstaande formulier in en we nemen z.s.m. contact met u op