Compressor van uw airco vervangen in Noord-Brabant

  • Producten van uitstekende kwaliteit

  • 2500 verschillende types

  • Product op voorraad, volgende dag in huis

Wilt u de compressor van uw airco, ook wel een aircopomp genoemd, laten vervangen of repareren in Noord-Brabant? Dan zit u bij RDN helemaal goed! De aircopomp is een van de belangrijkste onderdelen van de airco. Het is dan ook belangrijk dat u een goede aircopomp heeft en deze regelmatig laat controleren en onderhouden door een aircospecialist. Daarvoor kunt u terecht bij RDN in Waalwijk. Wij leveren airco’s en bijbehorende onderdelen en kunnen deze in onze werkplaats ook reviseren, repareren en vervangen.

Waarom is de compressor zo belangrijk voor uw airco in Noord-Brabant?

De compressor van de airco, ofwel een aircopomp, heeft als belangrijkste doel het comprimeren van het koelmiddel. Dit komt als gas de compressor van de airco binnen en wordt vervolgens samengeperst tot een gasdruk van 12 tot 14 bar. Wanneer dit proces wordt onderbroken, wordt er geen druk opgebouwd, waardoor de airco niet meer werkt. Om goed te functioneren, is goede smering zeer belangrijk voor uw airco compressor in Noord-Brabant. De vulling van uw airco neemt jaarlijks zo’n 10% af. Er is dus steeds minder koudemiddel en dus zal de aircopomp slechter gaan functioneren. U herkent het aan bijgeluiden. Ook is bij een drukmeting te zien zijn dat de druk niet voldoende is. Wij helpen u graag door de aircopomp voor u te repareren. Indien nodig, vervangen wij de compressor van uw airco in onze werkplaats in Noord-Brabant.

Voorkom schade aan uw airco

Onze aircospecialisten in Noord-Brabant staan altijd voor u klaar om de compressor van uw airco te vervangen of repareren. Toch is voorkomen altijd beter dan genezen. Daarom raden we u aan iedere drie jaar een afspraak te maken met onze aircospecialisten voor het onderhoud van uw airco. De airco, en dus ook de compressor, wordt dan secuur gecontroleerd en waar nodig verrichten we onderhoudswerkzaamheden in onze werkplaats in Noord-Brabant. Wilt u graag een afspraak maken of heeft u vragen? Neem dan contact op met ons deskundige bedrijf door te bellen naar (0416) - 33 75 09.

RDN_logo_WIT_800px

Mail of bel ons via:

[email protected]
0416-337509 of in geval van spoed op 06-51216851

Openingstijden:

Maandag tot vrijdag van 08.30 tot 18.00 uur Zaterdag van 08.30 tot 13.00 uur

U vindt ons in Waalwijk:

Industrieweg 69B, 5145 PD WAALWIJK

Neem contact met ons op

Vul het onderstaande formulier in en we nemen z.s.m. contact met u op