• Producten van uitstekende kwaliteit

  • 2500 verschillende types

  • Product op voorraad, volgende dag in huis

U kunt bij RDN terecht voor een revisie van de koeler van uw ventilator. Een kapotte koelfan voorkomt dat de airco in uw auto goed functioneert. Dit betekent een slechte luchtdoorloop in uw auto, waardoor deze warm en oncomfortabel wordt. Het is dus van groot belang dat de ventilator van uw koeler goed functioneert. Ook is het mogelijk dat u een defect bij de koelfan voor uw motor heeft geconstateerd. Dit is een groot probleem – het is zeer belangrijk dat uw motor voldoende gekoeld wordt, anders neemt zijn levensduur en dat van andere onderdelen dramatisch af. Gelukkig kunnen de experts van RDN de ventilator van elke koeler in uw auto snel repareren.

Wij voorzien uw koeler van een nieuwe ventilator

Naast het uitvoeren van reparaties aan de koelsystemen van uw auto leveren wij ook diverse producten zoals radiateurs, condensors, compressoren en andere onderdelen van airco’s. Deze bezorgen wij door het hele land, tegen zeer scherpe prijzen. Omdat wij een onafhankelijk bedrijf zijn, geven wij u altijd eerlijk advies over de beste koop. RDN heeft een luxe werkplaats waar wij allerlei werkzaamheden verrichten, waaronder het repareren van uw koelfan. Wanneer u problemen constateert bij uw koelfan, controleren wij allereerst exact wat er mis mee is. Vaak is dit voldoende informatie om door middel van een kleine reparatie verdere problemen te voorkomen.

Maak direct een afspraak

Mocht de ventilator van de koeler echt kapot zijn, dan vervangen wij deze snel en gedegen voor u. Wij voeren graag al de werkzaamheden met betrekking tot uw koelfan voor u uit in onze werkplaats in Waalwijk. Voor het maken van een afspraak neemt u contact met ons op door te bellen naar (0416) - 33 75 09. Wij zijn u graag van dienst met een reparatie of revisie van uw koeler.

RDN_logo_WIT_800px

Mail of bel ons via:

[email protected]
0416-337509 of in geval van spoed op 06-51216851

Openingstijden:

Maandag tot vrijdag van 08.30 tot 18.00 uur Zaterdag van 08.30 tot 13.00 uur

U vindt ons in Waalwijk:

Industrieweg 69B, 5145 PD WAALWIJK

Neem contact met ons op

Vul het onderstaande formulier in en we nemen z.s.m. contact met u op